zamknij

Ta strona używa ciasteczek (cookies). Korzystając z www.companies.pl zgadzasz się z polityką plików cookies. Więcej informacji w Polityce prywatności

  • eKampania.pl - domeny, reklama dla firm

    eKampania.pl - domeny, reklama dla firm

    Poszukujesz dobrego adresu internetowego dla siebie lub swojej firmy? Jeśli tak to przeszukaj naszą listę domen. Na stronie eKampania. pl przedstawiamy prestiżowe domeny internetowe na których możesz zareklamować swoją firmę lub stronę firmową już dziś.
    www.ekampania.pl

    Data dodania: 01.04.2019

    ID strony: 4972

    Wyświetleń: 1628

  • Badania Psychologiczne Jasło - psycholog Anna Gorczyca-Świędrych

    Badania Psychologiczne Jasło - psycholog Anna Gorczyca-Świędrych

    Strona internetowa psychotestyjaslo. pl przedstawia ofertę psychologa transportu i medycyny pracy w mieście Jasło. Psycholog prowadzi badania psychologiczne pracowników firm oraz osób prywatnych. Testy psychologiczne i psychotechniczne wykonywane są w Jaśle na nowoczesnej aparaturze przez psychologa o wysokich kwalifikacjach.

    Badania psychologiczne prowadzone w Pracowni Badań Psychologicznych dotyczą:

    - kierowców zawodowych oraz amatorów;
    - kierowców skierowanych na badania psychologiczne na wniosek lekarza;
    - kierowców po zatrzymaniu uprawnień przez Policję na wniosek Starostwa;
    - operatorów maszyn i urządzeń;
    - osób pracujących na wysokości (badania wysokościowe);
    - osób posiadających lub ubiegających się o broń palną;
    - osób ubiegających się lub pracujących przy materiałach wybuchowych;
    - pracowników lub kandydatów do pracy w służbach mundurowych.


    Siedziba Pracowni Badań Psychologicznych:

    38-200 Jasło, ul. Mickiewicza 8


    Rejestracja telefoniczna:

    +48. 574 256 598
    www.psychotestyjaslo.pl

    Data dodania: 12.08.2019

    ID strony: 5189

    Wyświetleń: 2524

  • Porównywarka finansowa - Banki24.pl

    Porównywarka finansowa - Banki24.pl

    Nowoczesna porównywarka finansowa działająca pod adresem Banki24. pl umożliwia porównanie parametrów produktów finansowych takich jak kredytów hipotecznych, mieszkaniowych, gotówkowych, kont bankowych, lokat oraz kart kredytowych. Banki 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu to oferta naszego serwisu. Dzięki kalkulatorom i rankingom finansowym szybko i wygodnie poznasz swoją zdolność kredytową i obliczysz wysokość rat oraz odsetek. Porównywarka Banki24 oferuje również szereg atrakcyjnych produktów pozabankowych takich jak chwilówek (pożyczek pozabankowych), rezerwacji hoteli i sklepów online.
    banki24.pl

    Data dodania: 26.07.2019

    ID strony: 6473

    Wyświetleń: 312

  • Metalowe półki

    Metalowe półki

    Pracownia metaloplastyki przedstawia w swojej ofercie produkty kowalstwa artystycznego, które ułatwią aranżację mieszkań, a także terenów zielonych. Wieszak metalowy, a także starannie skonstruowane kwietniki metalowe idealnie urozmaicą strefę, także użytkową, tj. kawiarnię czy salon urody. Metalowe półki, a także stoły doskonale wyeksponują klimat ogrodów domowych, a także terenów przy restauracji. Metaloplastyka to nie tylko produkty ozdobne, to również doskonałej jakości wyroby użytku codziennego. Poza olbrzymim asortymentem obiektów użytkowych oraz dekoracji z metalu, producent metaloplastyki proponuje na przykład stół do pakowania do każdej firmy. Realizując wystrój mieszkań czy ogrodów, należałoby skorzystać z oferty jakie dostarcza metaloplastyka!
    metaloplastyczny.pl

    Data dodania: 19.11.2019

    ID strony: 7704

    Wyświetleń: 136

  • Akcesoria dla niepełnosprawnych - zyjlatwiej.pl

    Akcesoria dla niepełnosprawnych - zyjlatwiej.pl

    W ofercie sklepu seniora zyjlatwiej. pl znajdziecie Państwo produkty ułatwiające wykonywanie codziennych czynności wszystkim osobom zmagającym się z różnego rodzaju problemami zdrowotnymi. Wyposażenie przeznaczone jest głównie dla seniorów, jednakże proponujemy go także osobom z ograniczoną sprawnością, chorym oraz ich opiekunom.
    zyjlatwiej.pl

    Data dodania: 19.03.2019

    ID strony: 6157

    Wyświetleń: 368

  • Top1.pl - katalog stron internetowych

    Top1.pl - katalog stron internetowych

    Moderowany i działający nieprzerwanie od 2007 roku katalog stron internetowych Top1. pl. Prezentowane są strony firmowe i strony prywatne, pogrupowane w kilkunastu kategoriach tematycznych. Do katalogu każdy użytkownik może zgłosić stronę i po akceptacji moderatora pojawi ona się w Top1. pl.
    www.top1.pl

    Data dodania: 04.10.2019

    ID strony: 4773

    Wyświetleń: 1688

  • Biuro podatkowe Łódź

    Biuro podatkowe Łódź

    Świadczenia związane z rachunkowością i doradztwem podatkowym to specjalizacje naszej firmy. Przeszło dwudziestoletnie praktyki, jakie posiada nasze biuro księgowe Łódź czyni, że traktujemy wszelkie zamówienia w sposób w pełni zawodowy. Pośród własnych usług odnajdą Państwo między innymi prowadzenie ksiąg rachunkowych lub też przeprowadzenie rozrachunków z budżetem złączonych z podatkami. Nasi obeznani pracownicy obsługują zlecenia niejedynie w j. polskim jednakowoż dodatkowo w j. angielskim także j. niemieckim. Biura rachunkowe Łódź bez kwestionowania ułatwią prowadzenie własnej działalności. Nasze partnerstwa z odbiorcami wytrzymają latami, co jest potwierdzeniem własnej kompetencji. Doradca podatkowy Łódź jest do Państwa usług o każdej porze dnia, i za sprawą jego fachowej osłonie unikną Państwo niemiłych niespodzianek.
    www.biurorachunkoweabak.pl

    Data dodania: 04.10.2019

    ID strony: 1400

    Wyświetleń: 1205

  • SEOdirect.pl - SEO katalog WWW

    SEOdirect.pl - SEO katalog WWW

    Profesjonalny katalog stron internetowych, skupiający tylko dobre strony www. Aktualizowany i często moderowany zapewnia wartościową treść dla użytkowników. Pozycjonuj sam swoją witrynę www i dodaj stronę już dziś. Zyskasz większą popularność w internecie.
    www.seodirect.pl

    Data dodania: 04.10.2019

    ID strony: 4775

    Wyświetleń: 3094

  • Profesjonalne biuro rachunkowe z Warszawy

    Profesjonalne biuro rachunkowe z Warszawy

    Przez wiele lat, od kiedy biuro rachunkowe EKSPERT we Warszawie świadczy usługi księgowe, sukcesywnie poszerza zakres swoich usług, by z powodzeniem móc pomagać naszym Klientom. Zapewniamy księgowość i doradztwo finansowe dla naszych kontrahentów w oparciu o wiedzę i doświadczenie zdobyte przez lata prowadzenia biura rachunkowego. Jesteśmy ekspertami w swojej dziedzinie, dlatego sprostamy każdemu zadaniu. Oferujemy także wirtualne biura.
    www.ekspertspj.pl

    Data dodania: 04.10.2019

    ID strony: 5628

    Wyświetleń: 669

  • Haft komputerowy

    Haft komputerowy

    Nasza jednostka oferuje profesjonalny haft komputerowy w niesłychanie przyciągającej cenie. Odwiedź naszą stronę internetową www. arlena. pl i przekonaj się osobiście, że kompleksowe hafty komputerowe nie muszą przenigdy drogo kosztować. Dla Nas zawsze najistotniejszy jest klient, dlatego też angażujemy najlepszych ekspertów na rynku i proponujemy Wam wytrawny haft komputerowy na ogromnie dużym poziomie. Nasza ogromna oferta przeznaczona jest zarówno do właścicieli firm podczas gdy również dla klientów prywatnych. Do jakiegokolwiek zlecenia przystępujemy z indywidualnym zaangażowaniem starając się poradzić sobie z nawet najbardziej wymagającym delikwentom. Znaczna jakość usług, Przyciągające ceny, przyjemna i pomocna obsługa i szybki czas zrealizowania zleceń tylko w naszej firmie.
    www.arlena.pl

    Data dodania: 18.03.2019

    ID strony: 1613

    Wyświetleń: 2889

  • Meble szkolne producent

    Meble szkolne producent

    Warto wiedzieć, że meble szkolne muszą posiadać wszelakie normy bezpieczeństwa. Sytuacja jest jak w największym stopniu oczywista, bowiem zdrowie jak również życie naszych pociech są najistotniejsze. Meble muszą być w adekwatny sposób przystosowane do wieku pociech, które będą z nich korzystać.
    Z całą pewnością niepoprawne dopasowane meble przedszkolne mogą w rezultacie prowadzić do deformacji w ciele dziecka a zwłaszcza w obszarze samego kręgosłupa. Meble muszą być dodatkowo tak stworzone, ażeby obniżyć do minimum jakiegokolwiek typu nawierzchnie ostre i niebezpieczne dla malucha. Meble szkolne prócz tego, iż mają znamienny oddziaływanie na atmosferę królującą w całej sali realizują dodatkowo funkcje praktyczne. Meble przedszkolne są tak zaprojektowane aby wolno w nich było trzymać różnorodnego rodzaju rzeczy związane z zajęciami prowadzonymi w danej sali. Pośród najważniejszych mebelków, na które szkoły winny zwrócić uwagę są m. in. : ławki szkolne, szafki na przeróżne pomoce dydaktyczne.
    drzewiarzbis.com.pl

    Data dodania: 18.03.2019

    ID strony: 3502

    Wyświetleń: 1652

  • Projektowanie stron www

    Projektowanie stron www

    Agencja reklamowa PANAM oferuje na wystarczającym poziomie profesjonalnym usługi z zakresu budowania wizerunku firmy w internecie. Dodatkowo oferuje usługi informatyczne z pełnego zakresu. Agencja istnieje na rynku i działa nieprzerwanie od kilkunastu lat. Wielu klientów może poprzeć profesjonalne podejście i kompleksowe działania. Nie ma rzeczy niemożliwych, to idea według której działają.
    www.panam.pl

    Data dodania: 24.10.2019

    ID strony: 1529

    Wyświetleń: 1573

  • Sklep z artykułami bhp

    Sklep z artykułami bhp

    W naszym sklepie bhppabianice. com. pl znajdą Państwo artykuły BHP najwyższej jakości, podzielone na przejrzyste kategorie z zakresu BHP, by każdy klient mógł w krótkim czasie zamówić wszystkie niezbędne artykuły BHP. Sklep BHP posiada w swoim asortymencie wytrzymałe i wygodne rękawice oraz obuwie robocze, kaski robocze do ochrony głowy, czy wkładki i nauszniki przeciwhałasowe dla kompleksowej ochrony słuchu. Jako sklep BHP z wieloletnim doświadczeniem posiadamy w naszej ofercie wyłącznie sprawdzone i przetestowane produkty renomowanych producentów branży BHP. Nasz sklep poleca także różnego rodzaju znaki bezpieczeństwa.
    https://bhppabianice.com.pl

    Data dodania: 21.06.2019

    ID strony: 6156

    Wyświetleń: 432

Strony związane z hasłem 'opinie o hotelach':

  • YoYo Marcin Olczykowski (Oceniacz.pl)

    YoYo Marcin Olczykowski (Oceniacz.pl)

    Jeśli są Państwo szczególnie zadowoleni lub bardzo zawiedzeni urlopem w jakimś hotelu czy regionie turystycznym, podzielcie się swoimi wrażeniami za pośrednictwem serwisu oceniacz. pl. Dzięki temu inni turyści będą mieli szanse uniknąć rozczarowań, które was spotkały, ale też cieszyć...

    02.10.2015 godz.: 16:26 wyśw.: 1122 ID str.: 575 Więcej
  • Opinie o hotelach

    Opinie o hotelach

    Interesują Cię opinie o noclegach? Jeżeli tak to zapraszamy na nasz portal. Poza znalezieniem konkretnego hotelu umożliwiamy także rezerwacji pokojów. Sprawia to, ż organizacja wyjazdu staje się dla każdego prosta i bezproblemowa. Nasza oferta jest bardzo bogata. Zapraszamy bardzo serdecznie...

    12.04.2019 godz.: 14:28 wyśw.: 374 ID str.: 4469 Więcej