zamknij

Ta strona używa ciasteczek (cookies). Korzystając z www.companies.pl zgadzasz się z polityką plików cookies. Więcej informacji w Polityce prywatności

  • Biuro podatkowe Łódź

    Biuro podatkowe Łódź

    Świadczenia związane z rachunkowością i doradztwem podatkowym to specjalizacje naszej firmy. Przeszło dwudziestoletnie praktyki, jakie posiada nasze biuro księgowe Łódź czyni, że traktujemy wszelkie zamówienia w sposób w pełni zawodowy. Pośród własnych usług odnajdą Państwo między innymi prowadzenie ksiąg rachunkowych lub też przeprowadzenie rozrachunków z budżetem złączonych z podatkami. Nasi obeznani pracownicy obsługują zlecenia niejedynie w j. polskim jednakowoż dodatkowo w j. angielskim także j. niemieckim. Biura rachunkowe Łódź bez kwestionowania ułatwią prowadzenie własnej działalności. Nasze partnerstwa z odbiorcami wytrzymają latami, co jest potwierdzeniem własnej kompetencji. Doradca podatkowy Łódź jest do Państwa usług o każdej porze dnia, i za sprawą jego fachowej osłonie unikną Państwo niemiłych niespodzianek.
    www.biurorachunkoweabak.pl

    Data dodania: 04.10.2019

    ID strony: 1400

    Wyświetleń: 1350

  • Projektowanie stron www

    Projektowanie stron www

    Agencja reklamowa PANAM oferuje na wystarczającym poziomie profesjonalnym usługi z zakresu budowania wizerunku firmy w internecie. Dodatkowo oferuje usługi informatyczne z pełnego zakresu. Agencja istnieje na rynku i działa nieprzerwanie od kilkunastu lat. Wielu klientów może poprzeć profesjonalne podejście i kompleksowe działania. Nie ma rzeczy niemożliwych, to idea według której działają.
    www.panam.pl

    Data dodania: 24.10.2019

    ID strony: 1529

    Wyświetleń: 1763

  • SEOdirect.pl - SEO katalog WWW

    SEOdirect.pl - SEO katalog WWW

    Profesjonalny katalog stron internetowych, skupiający tylko dobre strony www. Aktualizowany i często moderowany zapewnia wartościową treść dla użytkowników. Pozycjonuj sam swoją witrynę www i dodaj stronę już dziś. Zyskasz większą popularność w internecie.
    www.seodirect.pl

    Data dodania: 04.10.2019

    ID strony: 4775

    Wyświetleń: 3311

  • Strony i sklepy internetowe, pozycjonowanie Łódź

    Strony i sklepy internetowe, pozycjonowanie Łódź

    Realizujemy nowoczesne strony i sklepy internetowe w technologii RWD, w oparciu o bootstrap, która pozwala na dopasowywanie się serwisu do urządzeń wyposażonych w przeglądarkę internetową, jak smartfony, tablety, laptopy czy smartTV. Nasze profesjonalne strony i sklepy projektujemy z ukierunkowaniem na potrzeby Klienta.
    https://www.mgroup.pl

    Data dodania: 27.03.2020

    ID strony: 9033

    Wyświetleń: 18

  • Producent rolet Farol Łódź - rolety na każdą kieszeń

    Producent rolet Farol Łódź - rolety na każdą kieszeń

    Farol to łódzka firma produkująca rolety, plisy i moskitiery. Producent rolet swoje usługi świadczy od wielu lat, z czym wiąże się nabyte doświadczenie oraz wiedza z zakresu realizacji rolet i innych osłon okiennych. W swojej ofercie firma posiada rolety, rolety dzień/noc, plisy, moskitiery, jak również żaluzje poziome. Warto zapoznać się z pełną ofertą firmy na stronie internetowej, jak również wysłać zapytanie o wycenę.
    www.farol.com.pl

    Data dodania: 30.08.2018

    ID strony: 5708

    Wyświetleń: 567

  • Butelki plastikowe

    Butelki plastikowe

    Producenci leków korzystają z opakowań które muszą spełniać odpowiednie normy, z tego właśnie powodu współpracują z wyspecjalizowanymi firmami produkującymi odpowiednie opakowania i pojemniki. Opakowania dla farmacji muszą spełniać określone przepisami normy z tego powodu produkowane są z wysokiej jakości surowców przy użyciu nowoczesnych maszyn i urządzeń. Butelki, dozowniki, nakrętki przeznaczone dla farmacji to wyroby z tworzywa PE a dla większej przejrzystości produktu używa się tworzywa PP. Opakowania do leków powinny mieć różne gwinty ze względu na zapewnienie odpowiedniego sposobu przechowywania ale i ze względów bezpieczeństwa (aby nie mogły otworzyć je dzieci). Aby znaleźć odpowiedniego producenta takich opakowań polecam zajrzeć na stronę "chempakkutno. pl" Producent przedstawia całą ofertę swoich wyrobów od pojemników na leki po nakrętki i pojemniki medyczne. Producenci opakowań i pojemników dla tak specjalistycznej gałęzi przemysłu jak farmacja stosują najnowocześniejsze rozwiązania technologiczne.
    chempakkutno.pl/2-butelki-plastikowe.html

    Data dodania: 18.03.2019

    ID strony: 1531

    Wyświetleń: 3278

  • Ośrodek leczenia uzależnień warszawa

    Ośrodek leczenia uzależnień warszawa

    Leczymy do skutku! Nasz autorski program leczenia popieramy niespotykaną w branży gwarancją jakości wykonania usługi. Dla pacjentów oznacza to jedno – po zakończeniu pełnej terapii wracają do normalnego funkcjonowania, którego przejawem jest aktywny udział w życiu rodzinnym i społecznym oraz satysfakcja z niego wynikająca.
    https://twoj-detoks.pl

    Data dodania: 27.03.2020

    ID strony: 9034

    Wyświetleń: 17

  • Top1.pl - katalog stron internetowych

    Top1.pl - katalog stron internetowych

    Moderowany i działający nieprzerwanie od 2007 roku katalog stron internetowych Top1. pl. Prezentowane są strony firmowe i strony prywatne, pogrupowane w kilkunastu kategoriach tematycznych. Do katalogu każdy użytkownik może zgłosić stronę i po akceptacji moderatora pojawi ona się w Top1. pl.
    www.top1.pl

    Data dodania: 04.10.2019

    ID strony: 4773

    Wyświetleń: 1889

  • Haft komputerowy

    Haft komputerowy

    Nasza jednostka oferuje profesjonalny haft komputerowy w niesłychanie przyciągającej cenie. Odwiedź naszą stronę internetową www. arlena. pl i przekonaj się osobiście, że kompleksowe hafty komputerowe nie muszą przenigdy drogo kosztować. Dla Nas zawsze najistotniejszy jest klient, dlatego też angażujemy najlepszych ekspertów na rynku i proponujemy Wam wytrawny haft komputerowy na ogromnie dużym poziomie. Nasza ogromna oferta przeznaczona jest zarówno do właścicieli firm podczas gdy również dla klientów prywatnych. Do jakiegokolwiek zlecenia przystępujemy z indywidualnym zaangażowaniem starając się poradzić sobie z nawet najbardziej wymagającym delikwentom. Znaczna jakość usług, Przyciągające ceny, przyjemna i pomocna obsługa i szybki czas zrealizowania zleceń tylko w naszej firmie.
    www.arlena.pl

    Data dodania: 18.03.2019

    ID strony: 1613

    Wyświetleń: 3023

  • Profesjonalne biuro rachunkowe z Warszawy

    Profesjonalne biuro rachunkowe z Warszawy

    Przez wiele lat, od kiedy biuro rachunkowe EKSPERT we Warszawie świadczy usługi księgowe, sukcesywnie poszerza zakres swoich usług, by z powodzeniem móc pomagać naszym Klientom. Zapewniamy księgowość i doradztwo finansowe dla naszych kontrahentów w oparciu o wiedzę i doświadczenie zdobyte przez lata prowadzenia biura rachunkowego. Jesteśmy ekspertami w swojej dziedzinie, dlatego sprostamy każdemu zadaniu. Oferujemy także wirtualne biura.
    www.ekspertspj.pl

    Data dodania: 04.10.2019

    ID strony: 5628

    Wyświetleń: 854

  • Meble szkolne producent

    Meble szkolne producent

    Warto wiedzieć, że meble szkolne muszą posiadać wszelakie normy bezpieczeństwa. Sytuacja jest jak w największym stopniu oczywista, bowiem zdrowie jak również życie naszych pociech są najistotniejsze. Meble muszą być w adekwatny sposób przystosowane do wieku pociech, które będą z nich korzystać.
    Z całą pewnością niepoprawne dopasowane meble przedszkolne mogą w rezultacie prowadzić do deformacji w ciele dziecka a zwłaszcza w obszarze samego kręgosłupa. Meble muszą być dodatkowo tak stworzone, ażeby obniżyć do minimum jakiegokolwiek typu nawierzchnie ostre i niebezpieczne dla malucha. Meble szkolne prócz tego, iż mają znamienny oddziaływanie na atmosferę królującą w całej sali realizują dodatkowo funkcje praktyczne. Meble przedszkolne są tak zaprojektowane aby wolno w nich było trzymać różnorodnego rodzaju rzeczy związane z zajęciami prowadzonymi w danej sali. Pośród najważniejszych mebelków, na które szkoły winny zwrócić uwagę są m. in. : ławki szkolne, szafki na przeróżne pomoce dydaktyczne.
    drzewiarzbis.com.pl

    Data dodania: 18.03.2019

    ID strony: 3502

    Wyświetleń: 1795

  • Porównywarka finansowa - Banki24.pl

    Porównywarka finansowa - Banki24.pl

    Nowoczesna porównywarka finansowa działająca pod adresem Banki24. pl umożliwia porównanie parametrów produktów finansowych takich jak kredytów hipotecznych, mieszkaniowych, gotówkowych, kont bankowych, lokat oraz kart kredytowych. Banki 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu to oferta naszego serwisu. Dzięki kalkulatorom i rankingom finansowym szybko i wygodnie poznasz swoją zdolność kredytową i obliczysz wysokość rat oraz odsetek. Porównywarka Banki24 oferuje również szereg atrakcyjnych produktów pozabankowych takich jak chwilówek (pożyczek pozabankowych), rezerwacji hoteli i sklepów online.
    banki24.pl

    Data dodania: 26.07.2019

    ID strony: 6473

    Wyświetleń: 541

Urząd skarbowy - opinie

Urząd skarbowy - opinie Wyróżnij wpis w katalogu

Jeśli pragniecie Państwo rozkręcić swój własny interes w UE to koniecznie zajrzyjcie na naszą stronę internetową www. polski-euro. biz oraz przekonajcie się sami, że prowadzenie własnej organizacji w Unii Europejskiej wcale nie musi być takie mroczne jak mogłoby to się wydawać na początku. Wdrożyliśmy w życie urząd skarbowy forum dzięki, jakiemu odszukają Państwo sporo wartościowych porad oraz danych w kwestii urzędów skarbowych w Polsce a także w pozostałych państwach Europejskich. Dla Naszej firmy zawsze najważniejsze jest zaspokojenie użytkowników toteż również w serwisie nie mogło zakładki urząd skarbowy opinie - na jakiej możecie podzielić się własną opinią w kwestii urzędów skarbowych w UE jak również poznać opinie różnych użytkowników. Pomyłka w urzędzie skarbowym może Ciebie niezwykle drogo kosztować przeto warto od czasu do czasu wpaść na nasz serwis www. polski-euro. biz.



Podobne produkty i usługi

prowadzenie firmy w unii, odwołanie od decyzji urzędu skarbowego, problemy z fiskusem, biznes w UE

Kategorie

Zareklamuj stronę www.polski-euro.biz:

Urząd skarbowy - opinie

Zobacz podobne firmy w tej branży:

  • Kancelaria Rachunkowa - Accountant

    Kancelaria Rachunkowa - Accountant

    Nasza Kancelaria świadczy niezależne usługi księgowo-podatkowe. Prowadzimy pełną i uproszczoną księgowość dla podmiotów o różnym profilu działalności, branż i różnych formach prawnych. Gwarantujemy pełen profesjonalizm, dążymy do harmonijnej współpracy z naszymi klientami. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą na: kancelaria-accountant. pl. Więcej pod numerem tel: (22) 613 23 11 lub 505 444 572

    05.10.2019 godz.: 09:18 wyśw.: 1001 ID str.: 1367 Więcej
  • Looir Company Spółka z o.o.

    Looir Company Spółka z o.o.

    Zajmujemy się prowadzeniem spraw podatkowych. Nasza kancelaria doradztwa podatkowego zlokalizowana jest w Szczecinie. Z klientami współpracujemy na zasadzie stałej obsługi firmy lub jednorazowych zleceń. Podstawą oferty jest udzielanie porad prawnych z zakresu obowiązków podatkowych oraz optymalizacji obciążeń podatkowych. Przeprowadzamy również audyty podatkowe, sporządzamy umowy handlowe, reprezentujemy naszych klientów przed sądami administracyjnymi, zajmujemy się wyceną wartości przedsiębiorstw. Oferujemy również prowadzenie księgowości.

    05.10.2019 godz.: 09:29 wyśw.: 834 ID str.: 1539 Więcej
  • Abaks - rozliczanie podatków Świecie

    Abaks - rozliczanie podatków Świecie

    Zachęcamy Państwa do zaznajomienia się z ofertą Kancelarii Rachunkowo-Doradczej ABAKS. Nasza oferta obejmuje między innymi usługi księgowe, sporządzanie sprawozdań finansowych, a też obsługę kadrowo-płacową. Nasza oferta skierowana jest zarówno do małych, jak i średnich firm, a także przedsiębiorstw i instytucji. Aktualnie obsługujemy ponad 100 instytucji! Jeśli mają Państwo jakieś pytania odnośnie do naszej działalności bądź jeśli chcą Państwo skorzystać z naszej propozycji, zachęcamy do kontaktu z nami. Pełna oferta mieści się na stronie internetowej.

    04.10.2019 godz.: 15:03 wyśw.: 529 ID str.: 4123 Więcej
  • Biuro rachunkowe online

    Biuro rachunkowe online

    Prowadzenie działalności gospodarczej obarczone jest wieloma obowiązkami. Jednym z nich jest prowadzenie dokumentacji księgowej. W zależności od wielkości przedsiębiorstwa, polskie regulacje podatkowe nakazują prowadzenie księgowości w jednej z dwóch wersji: uproszczonej w postaci książki przychodów i rozchodów; bądź szczegółowej, prowadząc księgi rachunkowe. Mamy świadomość, iż pojęcie takie jak między innymi: przychód, koszt, dochód, aktywa, pasywa, amortyzacja, podatek CIT, VAT, JPK, dla wielu osób samo ich wymienienie wzbudza zakłopotanie i przerażenie. Rozumiemy obawy właścicieli firm przed własnoręcznym prowadzeniem rozliczeń podatkowych, właśnie w kontekście często niejasnych wskazanych wyżej pojęć i coraz bardziej obostrzanych przepisów podatkowych. Wobec tego, pragnąc zaspokoić potrzeby przedsiębiorców, zwłaszcza prowadzącym niewielki samodzielny lub rodzinny biznes, nasze Biuro Rachunkowe sigmatica. pl prowadzi księgowość dla małych firm. Jako eksperci z dziedziny rachunkowości, wiemy że czas to pieniądz, dlatego świadczymy księgowość online. Zdobyte wieloletnie doświadczenie pomogło nam dostrzec, iż przedsiębiorcy odczuwają stres samą rozmową w cztery oczy z księgową, co skłoniło nas do podjęcia decyzji na prowadzenie przez biuro rachunkowe online. Zaufaj nam i powierz swoje dokumenty – my zadbamy o ich prawidłową ewidencję.

    19.11.2019 godz.: 18:28 wyśw.: 69 ID str.: 7706 Więcej